Uitnodiging afscheidsreceptie Fred Veenstra

01-10-2024 JOURE – Fred Veenstra neemt na bijna negen jaar afscheid als burgemeester van De Fryske Marren. U bent van harte uitgenodigd om bij zijn afscheid aanwezig te zijn.

    In de raadszaal van het gemeentehuis vindt op donderdag 10 oktober om 15.00 uur een bijzondere raadsvergadering plaats, waarin formeel afscheid wordt genomen van de burgemeester. Vanwege de beperkte ruimte in de raadszaal, is het mogelijk om deze raadsvergadering vanaf 15.00 uur te volgen op schermen in de Hobbe van Baerdtkerk. Na de raadsvergadering loopt het gezelschap naar de Hobbe van Baerdtkerk voor een afscheid in informele setting. Hier zal vanaf 16.30 uur de burgemeester worden toegesproken en is er de ruimte om hem persoonlijk de hand te schudden.

    De burgemeester stelt een gift voor de Koninklijke Redding Maatschappij (KNRM) op prijs, omdat hij zich zeer verbonden voelt met het KNRM-station in Lemmer. De KNRM kan van dit geld bijvoorbeeld een overlevingspak aanschaffen. Dit zorgt ervoor dat de redders letterlijk in alle omstandigheden het hoofd boven water kunnen houden en niet onderkoeld raken. De KNRM doet al het werk zonder enige overheidsfinanciering. Het bedrag kan worden overgemaakt naar de KNRM via: NL 37 ABNA 0847 1777 18.

    Graag tot 10 oktober!