‘Junior Cyber Agents’ gezocht om te beschermen tegen cybercriminelen

05-09-2024 JOURE – De Fryske Marren is een prachtige en veilige gemeente om in te wonen. Dat willen wij natuurlijk graag zo houden. In De Fryske Marren wonen veel kinderen die al best wat van het internet weten. Misschien ben jij er daar wel één van? Het internet is leuk en handig, maar er kunnen ook dingen misgaan. Misschien heb je weleens gehoord over cybercriminaliteit? Boeven die inbreken in een laptop, tablet of telefoon. Zonder dat je het ziet, stelen ze via het internet geld, spullen of gegevens. Deze cybercriminelen worden steeds slimmer. Daarom hebben we jouw hulp nodig!

We willen cybercriminelen slimmer af zijn door stoere, slimme kinderen in De Fryske Marren op te leiden tot Junior Cyber Agent. Help jij mee om de cybercriminelen te verslaan? Met de online game ‘HackShield’ werk je samen met ons aan een veilige digitale gemeente.

Heb jij het in je om De Fryske Marren te beschermen tegen cybercriminelen? Of weet je ze slim af te zijn? Ontdek het door de spannende game te spelen. Tijdens het spelen leer je alles over hacken, datalekken en andere online gevaren. HackShield maakt van jou een Junior Cyber Agent die straks al deze gevaren herkent en kan voorkomen. Daardoor kun je ook je ouders, opa’s, oma’s en vrienden leren hoe ze online veilig zijn én blijven. Hoe cool is dat? Meld je snel aan op www.hackshieldgame.com.

Vergeet niet aan te vinken dat je Cyber Agent van onze gemeente wil worden en vul dus bij woonplaats ‘De Fryske Marren’ in. Dan word jij misschien in de toekomst aangewezen als Cyber Agent van De Fryske Marren! Meld je snel aan en doe mee, maak De Fryske Marren nog veiliger voor ons allemaal!